SCOP
Dobandirea calificarii de “Patiser”, cod in Nomencatorul Calificarilor 7412.1.3, intr-o maniera care sa permita accesarea unui loc de munca si aplicarea celor mai moderne tehnici in domeniu.
OBIECTIVE DE INVATARE
- Dezvoltarea capacitatii de comunicare si organizare la locul de munca
- Dezvoltarea cunostintelor si capacitatii de a le aplica in domeniul SSM, PM, mediului
- Dezvoltarea capacitatii de a asigura conditii igienico-sanitare si de a intocmi documente specifice
- Dezvoltarea capacitatii de a realiza receptia calitativa si cantitativa a materiilor prime si auxiliare
- Dezvoltarea capacitatii de a depozita si transporta materii prime, auxiliare, semifabricate si produse finite
- Dezvoltarea capacitatii de a pregati materii prime si auxiliare
- Dezvoltarea capacitatii de a prepara diverse tipuri de aluaturi
- Dezvoltarea capacitatii de a asambla si a coace semifabricatele
- Dezvoltarea capacitatii de a pregati produse finite de patiserie pentru depozitare
TEMATICI
- Comunicarea si lucrul in echipa
- Norme de SSM, PM si protectia mediului
- Organizarea locului de munca si planificarea activitatilor
- Norme de igiena si siguranta alimentara
- Documentele specifice si modul de completare
- Receptia materiilor prime si auxiliare
- Depozitarea si transportul
- Tehnologia prepararii aluaturilor
CINE POATE PARTICIPA
Absolventii de invatamant general obligatoriu (8 sau 10 clase), care sunt declarati fara restrictii din punctul de vedere al Medicinei Muncii
BENEFICII
Calificarea ofera:
- acces intr-un sector de activitate al pietei muncii cu mare potential si o mare necesitate de personal calificat
- posibilitatea de a dezvolta o afacere pe cont propriu
- pregatire de inalta calitate, ce face posibila prestarea activitatii la standarde inalte, atat in tara cat si in strainatate
DURATA
Total: 360 ore, din care: 120 ore pregatire teoretica, 240 ore pregatire practica
PROGRAM DE DESFASURARE
Teorie: 6 ore/zi, de luni pana vineri
Practica: 8 ore/zi, de luni pana vineri
PRACTICA
Se realizeaza la agentii economici cu care sunt incheiat conventii de practica sau in ateliere scoala, sub indrumarea unui tutore de practica. Grupele de practica sunt constituite din max 14 participanti.
DOCUMENTE NECESARE INSCRIERII
- Copie diploma de studii,
- Copie certificat de nastere,
- Copie certificat de casatorie,
- Copie carte de identitate
- Cerere de inscriere
COST – curs GRATUIT, realizat in cadrul proiectului Competitiv pe piata muncii, Cod MySMIS 121437
DATE DE CONTACT FURNIZOR
Fundatia “Centrul de Resurse pentru Educatie si Formare Profesionala – CREFOP”
Sediul social: Bucuresti, sector 4, Splaiul Unirii, nr 4, bloc B3, Tronson II, et.7, ap.19
Tel.031.432.65.70
Punct de lucru: Oradea, P-ta 22 Decembrie, nr. 12A, - cladirea AOL Business Center,
Tel: 0359 191 123
ALTE INFORMATII
Certificare pentru sistemul de management al calitatii conform EN ISO 9001:2015