
1. CERID - Center for Equal Rights, Inclusion & Development
Asociatia CERID are ca scop sustinerea, dezvoltarea si implementarea programelor, actiunilor si activitatilor care vizeaza protejarea diversitatii si egalitatii si lupta impotriva limitarilor, discriminarii, saraciei, analfabetismului si a altor cauze care induc cetatenilor, in special celor mai vulnerabili, riscul de excluziune sociala.
Prioritatile asociatiei sunt programele referitoare la educatie, instruire, educatie permanenta, bunastare, securitate sociala, asistenta sociala, cercetarea si dezvoltarea noilor tehnologii, incluziunea electronica, accesul la tehnologia informatiei.
Date de contact: www.cerid.ro , info@cerid.eu, 0213139832

2. AEVB - Asociația Europeană pentru o Viață mai Bună
AEVB are ca scop dezvoltarea și implementarea de măsuri și acțiuni ce vizează dezvoltarea capitalului uman, social și cultural în perspectiva reducerii inegalităților și încurajarea mobilității sociale pentru grupurile sociale vulnerabile.
Asociația are la bază experiența membrilor săi, acumulată în peste 12 ani în contextul implementării de proiecte finanțate din fonduri pre și post-aderare, acordarea de asistență tehnică UE în țările externe, acorduri bilaterale, proiecte finanțate de banca mondială, inclusiv colaborări în plan național și european privind dezvoltarea turistică, antreprenoriat, dezvoltare regională, economie socială și măsuri ce vizează ocuparea forței de muncă și incluziunea socială.
Date de contact: www.aevb.ro, office@aevb.ro, 0314328436

3. CREFOP - Fundația „Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională”
Fundația are ca scop principal îmbunătățirea calității și dezvoltarea bunelor practici în consiliere și orientare profesională, educație și formare profesională continuă în România, promovând activ principiile cooperării și accesului nediscriminatoriu la resurse a diverșilor factori implicați în viața socio – economică, la nivel local, regional, național și internațional.
Fundația are o bogată experiență în special cu lucrul cu persoane aparținând grupurilor vulnerabile – peste 2300 de beneficiari de servicii de informare si consiliere, activități de formare profesională pentru un număr de 1.415 de persoane, susținând peste 70 de sesiuni de formare.
Date de contact:
- Sediul central Bucuresti: www.crefop.ro, office@crefop.ro, 0314326570
- Birou Oradea: www.crefop.ro, oradea@crefop.ro, 0359191123